Tuesday, August 8, 2017

Jalan-jalan Kuantan dengan Anak Kecil - Pantai Batu Hitam (13 Gambar)

Pantai Batu Hitam @Kuantan


Kuantan lagi.. Encik Suami ni memang suka jalan-jalan Kuantan sejak kebelakangan ini, hanya 2 jam sahaja dari KL dapatlah kita menikmati pantai yang cantik dan seafood yang fresh :)

Pantai Batu Hitam @Kuantan


Kali ini kita singgah ke Pantai Batu Hitam,masa kami datang tu waktu air surut, best lah anak-anak suka dapat tengok bermacam jenis siput dan juga anak-anak ketam 

Pantai Batu Hitam @Kuantan


Pasir putih tu ada sand flies jadi saya larang anak-anak bermain sand castles, tapi pasir yang ada batu-batu hitam tu ok sangat.. anak-anak happy dengan hanya bermain air yang cetek.


Pantai Batu Hitam @Kuantan


Pantai Batu Hitam @Kuantan

Di kawasan tepi pantai juga ada beberapa gerai yang menjual pisang goreng,fishball,cendol dan lain lain. Tapi saya lihat terdapat banyak lalat, jadi tak berapa lalu nak makan di situ :)

Jom layan gambar-gambar di Pantai Batu Hitam...


Pantai Batu Hitam @Kuantan
Pantai Batu Hitam @Kuantan



Pantai Batu Hitam @Kuantan

Pantai Batu Hitam @Kuantan
Pantai Batu Hitam @Kuantan









Anda Juga Mungkin Meminati :

Mangala Resort (Gambang)