Saturday, January 4, 2014

Prada Lace and Eyelet Lace from Mukhriz Ariana


lace design cantik
Prada Lace from Mukhriz Ariana


Yeay.. harini lace yang I order from Mukhriz Ariana on FB dah pun I collect from PosLaju! Sebenarnya she posted the item dari 20 Dec lagi, tapi cos I ni sibuk turun JB lah, family sebelah husband datang visit dll.. tak dapat nak collect dari PosLaju sampailah hari ni which is the last day of the 14 days grace period for you to collect your item from Pos Laju before they return it to sender. 

prada lace
Prada Lace from Mukhriz Ariana FB


Mula-mula nak beli dari Mukhriz Ariana ni macam ragu-ragu sikit, maklumlah takde customer testi masa tu, lepas tu barang yang dia jual pun bukan nya yg murah2, adalah duduk terpikir-pikir. But, bila dia post gambar lace aje.. oooh tidaaaak.. my weakness.. ok lah kita test water dulu! Order lace and see how's the quality. 


busana muslimah tren
Lace Cantik! Eyelet Lace From Mukhriz Ariana

Niari dapat tengok.. lace dia memang cantik. Although the prada lace tu pada I berat sikit (tak as fine as french lace) BUT the color and jatuh kain tu still gorgeous :) The eyelet lace tu *swoon* very sweet pada I. 

Am thinking of maybe a long dress with silver or cream colored shiny satin lining for the eyelet lace and baju kurung modern with nude colored matte satin for the prada lace with songket kain :) :) Happy nye!! I dah seriklah hantar baju kat Pasar Rakyat MARA.. sekarang ni kita try PERTAMA Complex pulak should be better! 


Malay Ladies Tailor in KL @ Pertama Complex
I nak try kedai ni nama dia:

IXORA 
Lot 2.78 and 2.79 2nd Floor
Pertama Complex
Jalan Tunku Abdul Rahman 
50100 KL

Kedai dia sebelah kedai manik-manik dan lace at Pertama Complex yang nama dia "Lovely Bead". Nanti kalau dah try kita update :)