Monday, October 28, 2013

Video Mengenal Angka 1-10 Untuk Pra Sekolah


belajar mengira prasekolah


Last week, tengah mood nak buat kad imbas untuk anak I yang 3.5 tahun sebab dia kira nombor 1-10 tak teratur.. so mulalah buka balik GIMP.. dah lama betul tak guna GIMP dah lupa2 plus kita ni bukannya pandai pun melukis.. so asal jadi rupa nombor boleh lah tu.. 

Besar cita-cita konon nak buat some background music guna garageband dlm iPhone huhu.. sekali tempo tak jadi.. rhythm pun macam takde.. kita scrap idea tu je lah..

Inilah hasil video mengenal angka 1-10 untuk pra-sekolah, jadilah untuk tunjuk anak-anak I :)